Upload Yaparak Para Kazanma [Aşama 3]


Herkese merhaba.
Önceki aşamalarımızda Toplam 12$ kazanıp turbobitten paypal hesabımıza çekim yaptık.
Bugün sizlere Uploaddan asıl para kazanmayı anlatacağım. Sizinde olayın mantığını kavradığınızı varsayaraktan fazla uzatmadan anlatacağım.
Şimdi o çektiğiniz 12$'ı harcamayın. Bu 12 Doların 22 TL olduğunu farzedelim. Biz bu paranın stüne 13 TL'de biz ekleyip Bir tane vps sunucu alacağız.




Vps sunucu nedir ?
Sadece konumuzla olan bağlantısını açıklıyorum. Siz bilgisayarınızı kapatınca kapanır kimse 24 saat açık bırakmak istemez. Elektrik faturasına yazıktır.
Bu vps sunucumuzda normal bir bilgisayardan farksızdır. Tek farklılığı bağlantı hızının yüksek olması ve 7/24 açık olmasıdır. Ayda 35 TL'ye böyle bir sunucuya sahip olduktan sonra gerçek uploada başlayabiliriz.

Bu sunucumuz sürekli açık olduğu için bizde kozumuzu büyük oynayacağız.
Aşağıdaki tablomuzu aklımıza getirelim



Sizce bu tabloya göre kaç MB Dosya upload yapmak daha karlıdır ?
Ben size söyleyim. Bu tabloya göre en karlısı 250-1500 MB arasında olan dosyalardır.
1,5 GB üstü dosyaların indirme süresi daha fazladır ve siz bu dosyaları hem indirip hem upload edeceksiniz unutmayın. O yüzden hemen inecek dosyalarımızdan başlayalım.
Piyasada birçok upload işi yapanlar var. Sizin yapmanız gereken sadece upload yapacak kategorinizi seçmek, internetten o kategori ile ilgili tüm dosyaları toplayıp 250 şer MB Dosyalar halinde parçalayıp, Uploadlarını yapıp piyasaya sürmektir.
En karlı iş ne derseniz bana kalırsa Adult veya Oyun Uploadıdır.
Adultta hem turbobite hemde başka kişilere arşiv şeklinde satış yapabilirsiniz.
Oyunun karı ise 2 GB dosyayı 4 Parça halinde Sunmanızdır. Yani sadece 1 oyunu upload edip Piyasaya sürdüğünüzde O oyunun 1000 kere indirilmesi halinde 12x4 = 48$ Para kazanacaksınız.
Basit bir tahmin olacak fakat şu şekilde söyleyim. 1 Ayda 20 Tane oyun, 100 Tane adult upload ettiğinizi ve her dosyanın 1000 kere indirildiğini farzedelim.
20 Tane oyundan toplam 80 Part Dosyamınız olduğunu farzedelim.
80 Tane dosyanın 1000 kere indirilmesi karşılığında ; 80x12= 960$
100 Tane Adult dosyanın 1000 kere indirildiğini farzedelim ; 1200$
Toplam Tahmini Kazancımız : 1200+960 = 2160 $

Şaka gibi gelebilir fakat mantıklı olduktan sonra kazanılamayacak miktar değildir.
Bu son aşamamızdı. Hepinize Bol kazançlar Dilerim

1 yorum:

  1. Sevgili kardeşim hesaplamanda bir hata var sanırım. Çünkü bir oyunu 4 de bölüm 4 part halinde paylaşsan bile fark etmiyor. Turbobitte bir kişi tek ip ten indirdiği dosyalar ne kadar olursa olsun 24 saatte sadece 1 dosya için para ödüyolar.

    YanıtlaSil

Copyright © 2012 KazanWeb.